dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet baskılı poşet baskılı poşet emlak seviye 5 su böreği sipariş galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı dijital pazarlama ajansı
SİZİ KİM DİZAYN EDİYORSA, GİDİN ONLARA AĞLAYIN
Erol Kara

Erol Kara

SİZİ KİM DİZAYN EDİYORSA, GİDİN ONLARA AĞLAYIN

13 Haziran 2024 - 15:36 - Güncelleme: 13 Haziran 2024 - 15:45

SİZİ KİM DİZAYN EDİYORSA, GİDİN ONLARA AĞLAYIN

Ülkemize yönelik hamleleri boşa çıkaracak siyasi aklı kullanmazsak terörle mücadelede başarılı olamayız.

Terörün sosyolojisini ortaya çıkaran sebepleri bulup ortadan kaldıracak hamleler yapmazsak, PKK ve FETÖ benzeri örgütleri siyasetten mağlup edecek daha çok kazanımcı yeni bir siyasi akıl devreye sokmazsak sınıfta kalırız.

Bunun için acil siyasi bir aklın devreye girmesi gerekir.

Haa… bunlar yapılmayıp terör örgütlerin Milliyetçiliğini artıracak, çoğaltacak dilden kaçınmazsak, terör örgütleri kendi mücadelelerini güçlü bir mobilizasyon olarak kullanacak ve bitmeyecek.

Devleti yönetenler artık taktığı yüzükle, kravatla, tesbihle hatta dinlediği şarkı-türkü ile hem Dünya ya hem de iç siyasete mesajlar veriyor ama, bu yetmiyor.

Bakınız, Sınır ötesinde yapılan operasyonlara hiçbir ülkeden artık itiraz yok.

Çünkü, Türkiye nin askeri güçle değil, diplomasi ile sorunların çözümü noktasında ele ettiği başarı, Dünya da konuşulmaya başlandı.

Operasyondan rahatsız olan DEM liler ve Bazı CHP liler ağlamaya başladı.

Devlet onlara,” sizi kim dizayn ettiyse gidin onlara ağlayın” diyerek, operasyonlara “DEVAM” işareti verdi.

Bu çok önemli.

Aylardır Sınır ötesinde kahraman Mehmetçiğin yaptığı operasyonlara hiçbir ülkeden tepki yok. Tarih Türkiye yi haklı çıkardı.

Birçok ülke “Türkiye nin iç meselesi” diyerek sesiz kaldı ve müdahil olmuyor.

Bu diplomasi ile oldu.

Eksiğimiz çok mesela, 600 Devlet geleneği olan Türkiye ABD ve Avrupa da güçlü lobisi yok, PKK ile FETÖ nün var.

Bunun çözümü noktasında Türk Dışişleri aktif olsa da, ABD nin temsilciler meclisinde Ermeni ve PKK nın lobisi oldukça güçlü. İşte bunun aşılması için yeni bir siyasi aklın devreye girip işlerimizi kolaylaştıracak, hamleler yapmalı.

Tarih boyunca hep mazlumun yanında olan Türkiye, sınırlarımız içinde ve dışında yaptığı operasyonlarda hiçbir sivile zarar vermemiş profesyonel bir orduya sahip.

Mazlum İslam coğrafyasının umudu olan Türkiye, Orta Asya da, Afrika da, Libya da, Suriye de, Irak ‘da, Gazze’de. Filistin de kısacası ümmetin yaşadığı topraklarda mazluma şefkat elli uzattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Gazze demek Anadolu demek” sözleri mana bakımından o kadar önemli, o kadar anlamlı ki. Onun için diyoruz,

Türkiye büyük Devlet.

Sağlanan Libya mutabakatı, Savunma sanayi de ki yerli ve milli savunma araçları, Petrol ve Hidro karbon arama Deniz yetki alanlarının konuşulması iyi çok iyi lakin, daha zengin hamleler ile rakiplerimize taş çıkartmalıyız.

Türkiye büyük devlet.

Çünkü aylardır sınır Ötesi’nde sesiz sedasız operasyon yapılıyor. Bu hiçbir şekilde Dünya basınında yer almıyor.

Bu ülkemizin nereden nereye geldiğinin büyük fotoğrafı ama yetmiyor.

Örnek olsun diye hatırlatayım.

Suriye nin Kuzeyinde ABD ve Siyonist İsrail’in çıkarlarına göre dizayn edilmek istenen “Terör Devletçiliği ”ne karşı çıkmanın o ülkede yaşayan Kürtlerin kazanımlarına karşı çıkmak anlamına gelmediğini tam tersine ABD nin güdümlü teröristana izin vermemenin Kürtler üzerinde kurulan terör örgütü vesayetini sonlandıran özgürleştirici bir hamle olduğunu Türkiye çok iyi anlatması gerekir.

Ezcümle: Hiçbir ülkenin bu kadar haini yok. Hiçbir ülkenin Meclisinde bu kadar hain yok. Mecliste bulunan hainler Kürt kardeşlerimizi temsil etmiyor.

Yeni bir siyasi akıl ile Hainler dışarııı.

Selam Dua ve bayrak ile kalın.

 

 

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Harun reşit yıldırım
    4 ay önce
    Fetö nün deşifre olduğu günden beri Türkiye\'de herşey yolunda gidiyor savunma sanayi ulaşım bilişim teknolojileri hatta Uzay sanayii sürekli gelişmekte içimizdeki hainler olmasa daha ileri giderek dünya da söz sahibi olabiliriz inşallah o günler gelecek tir.Ne mutlu Türküm diyene selam ve sevgiler saygılar
  • Ahmet KARA
    4 ay önce
    Aleyküm selam Kalemine sağlık
  • Ahmet SOYSAL
    4 ay önce
    Eline sağlık toplumun beklentisi yönünde düşünce ve fikirleri beyan etmişsiniz
  • Zülfükar yaman
    4 ay önce
    Ağzına yüreğine sağlık kardeşim benim.

Son Yazılar